Do ukončenia registrácie ostáva:

Počet prihlásených dobrovoľníkov

8 822

Viac

Poučenie o súboroch cookies

  1. Úvod

Toto vyhlásenie sa vzťahuje na používanie súborov cookies na webových lokalitách Nadácie Pontis. Jeho účelom je informovať vás o tom, čo sú cookies a ako fungujú. Toto vyhlásenie tiež vysvetľuje, ktoré cookies používame, čo robia a ako môžete kontrolovať, ktoré cookies používame, keď navštívite našu webovú stránku.

  1. Kto je zodpovedný za spracúvané osobné údaje?

Toto vyhlásenie je zverejnené v mene spoločnosti Nadácia ako osoby, ktorá je držiteľom domény. Ak nie je uvedené inak, správcom vašich osobných údajov je Nadácia Pontis, Zelinárska 2, Bratislava.

Webová lokalita obsahuje odkazy na webové stránky, zásuvné moduly a aplikácie tretích strán. Kliknutím na tieto odkazy alebo povolením týchto pripojení môžete tretím stranám umožniť zhromažďovanie alebo zdieľanie informácií o vás. Vaše rozhodnutie povoliť funkčné cookies, analytické cookies a/alebo reklamné cookies môže umožniť webovým stránkam tretích strán sledovať vaše správanie pri prehliadaní, keď web opustíte. Pomocou nášho nástroja na súhlas so súbormi cookies môžete tieto súbory cookies kedykoľvek deaktivovať. Nekontrolujeme webové stránky tretích strán a nezodpovedáme za ich vyhlásenia o ochrane osobných údajov. Keď opustíte našu webovú stránku, odporúčame vám prečítať si vyhlásenie o ochrane osobných údajov každej webovej stránky, ktorú navštívite

  1. Čo je to cookie?

Cookies sú textové súbory obsahujúce malé množstvo informácií, ktoré sa stiahnu do vášho zariadenia (napr. počítača, smartfónu, elektronického zariadenia s pripojením na internet), keď navštívite webovú stránku. Súbory cookies môžu byť užitočné, pretože umožňujú webovej stránke rozpoznať zariadenie a preferencie používateľa a vo všeobecnosti pomáhajú zlepšiť váš zážitok z používania webovej stránky. Viac informácií o cookies nájdete na www.allaboutcookies.org a www.youronlinechoices.eu.

  1. Aké typy cookies používame a ako dlho sú uložené?

Používame štyri typy cookies: nevyhnutné cookies, funkčné cookies, analytické cookies a reklamné cookies. Tieto cookies vykonávajú rôzne funkcie, ktoré sú vysvetlené vždy pri konkrétnom type cookies ďalej.

Používame súbory cookies prvej aj tretej strany. Súbory cookies prvej strany ukladá webová stránka, ktorú navštevujete. Súbory cookies tretích strán sa umiestňujú z domény odlišnej od webovej lokality,

ktorú navštevujete.

Súbory cookies používané na našich stránkach je možné z hľadiska ich doby spracovania rozdeliť na dva základné typy. Krátkodobé tzv. „session cookies“, ktoré sú iba dočasné a zostávajú uložené vo vašom prehliadači iba do tej doby, pokiaľ prehliadač zavriete, a dlhodobé tzv. „persistent cookies“, ktoré zostávajú uložené vo vašom zariadení dlhšie, v závislosti od typu cookies alebo pokiaľ ich ručne neodstránite (doba ponechania súborov cookies vo vašom zariadení závisí od nastavenia samotnej cookie a nastavenia vášho prehliadača). Príkladom môže byť súbor cookie, ktorý sleduje, či ste nový alebo vracajúci sa návštevník webovej stránky. Podrobnosti o tom, ako dlho budú tieto súbory cookies uložené, sú uvedené v príslušných tabuľkách nižšie.

  1. Súhlas

Nevyhnutné súbory cookies sú na vašom zariadení vždy aktívne, ale žiadame vás o súhlas s umiestnením funkčných súborov cookies, analytických a reklamných súborov cookies a iných podobných technológií do vášho zariadenia. Ak budete chcieť kedykoľvek zmeniť svoje preferencie týkajúce sa súborov cookies, vrátane odvolania súhlasu so spracovaním, odporúčame vám tak urobiť prostredníctvom odkazu „Nastavenie cookies“ v spodnej časti webovej stránky.

  1. Nevyhnutné cookies

Nevyhnutné súbory cookies sú nevyhnutné na poskytovanie služieb, ktoré ste si na našej webovej stránke vyžiadali, a na dodržiavanie našich zákonných povinností vrátane našich záväzkov v oblasti bezpečnosti ochrany údajov. Na ich používanie nepotrebujeme váš súhlas. Tieto cookies sú na webovej stránke vždy aktívne.

Právny základ spracúvania: oprávnený záujem. Je v našom záujme, aby sme mohli poskytovať služby, o ktoré používatelia našej webovej stránky požiadali, a umožniť fungovanie našej webovej stránky.

  1. Funkčné cookies

Funkčné cookies nám umožňujú zlepšiť používateľskú skúsenosť na našej webovej stránke, napríklad zapamätaním si prihlasovacích údajov alebo optimalizáciou výkonu videa.

Právny základ spracovania: súhlas.

  1. Analytické cookies

Analytické súbory cookies zhromažďujú informácie napríklad o tom, koľko ľudí navštívi našu webovú stránku, ktoré časti webu si návštevníci prezerajú a koľko nových návštevníkov na webe máme. Umožňujú nám sledovať efektivitu webovej stránky a zlepšovať ju tak, že ju prispôsobíme používateľom.

Právny základ spracovania: súhlas.

  1. Reklamné cookies

Reklamné súbory cookies sa používajú, aby sme vám poskytli prístup k obsahu a informáciám, ktoré by vás mohli zaujímať; sú napojené na služby iných firiem, napríklad ikony „páči sa mi to“ a „zdielať“. S ich pomocou vás môžeme prepojiť na sociálne siete, a na základe údajov o vašej návšteve potom budete dostávať reklamu z iných webových stránok.

Právny základ spracovania: súhlas.

  1. Vaše práva

Ak o vás spracúvame osobné údaje na základe vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov, máte právo kedykoľvek svoj súhlas odvolať. Bez ohľadu na to máte právo kedykoľvek namietať proti spracúvaniu osobných údajov na základe oprávneného alebo verejného záujmu, ako aj na účely priameho marketingu vrátane profilovania. Máte právo požadovať prístup k vašim osobným údajom ako aj ich opravu. Ako dotknutá osoba máte právo Úradu na ochranu osobných údajov SR podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.